کد: 150695604 اسفند 1396 ساعت 11:40

بنر خوشامدگویی به عمر سوما

مهاجم سوری الاهلی عربستان مراحل پایانی دوران مصدومیت خود را پشت سر می‌گذارد و به زودی قادر به بازگشت خواهد بود.
بنر خوشامدگویی به عمر سوما

به گزارش "ورزش سه"، عمر سوما، مهاجم سوری الاهلی عربستان که عملکرد درخشانی در فصل گذشته لیگ قهرمانان از خود به جا گذاشته بود، دچار مصدومیت شدیدی شده که او را مدت‌ها از ترکیب این تیم خارج کرد.


سوما که در ترکیب تیم ملی سوریه و البته الاهلی نمایش درخشانی از خود به جا گذاشته و خصوصا در دیدار برابر پرسپولیس ستاره تیمش لقب گرفته بود،اکنون موجی از امیدواری را در بین هواداران این تیم شکل داده که با حضور او موفق شوند به نتایج بهتری دست یابند. نماینده عربستان در گروه اول با تراکتورسازی، الغرافه قطر و الجزیره امارات همگروه است و تقابل او با مهدی طارمی، مهاجم سابق پرسپولیس و همچنین شاگردان ساغلام جالب توجه خواهد بود.


در این ارتباط هواداران الاهلی از کانون هواداران این تیم درخواست جالبی داشته‌اند و خواستند تا در خصوص بازگشت این بازیکن بنر خوشامدگویی و تبریک برای او ترتیب داده شود و اینچنین روحیه او را بعد از بازگشت به ترکیب افزایش دهند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار