کد: 150397120 بهمن 1396 ساعت 16:4416.8K بازدید

تونس و الجزایر، حریفان نوروزی شاگردان کی روش

تیم ملی فوتبال ایران در نوروز 97 دو بازی دوستانه مقابل تیم های آفریقایی انجام می دهد.
تونس و الجزایر، حریفان نوروزی شاگردان کی روش

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران که کمتر از 5 ماه دیگر باید در رقابت های جام جهانی 2018 روسیه در سخت ترین گروه به مصاف تیم های اسپانیا، پرتغال و مراکش برود.

 

در این تورنمنت و با این قرعه بسیار سخت، نخستین بازی ایران که مقابل مراکش برگزار می شود، از اهمیت بسیار زیادی برای شاگردان کارلوس کی روش برخوردار است. در همین راستا بخش مهمی از برنامه های آماده سازی کادر فنی تیم ملی و بازی های دوستانه تیم ایران قبل از جام جهانی به بازی با این تیم آفریقایی اختصاص داده می شود.

 

ملی پوشان ایران در روزهای ابتدایی سال 1397 که 2 فیفادی ترتیب داده شده و مسابقات باشگاهی تعطیل است، از فرصت استفاده می کنند و با دو حریف آفریقایی بازی های دوستانه انجام می دهند. طبق برنامه مشخص شده، در روز 23 مارس یعنی سوم فروردین ماه تیم ملی ایران در کشور تونس با تیم ملی این کشور مسابقه می دهد. پس از این دیدار، در روز هفتم فروردین ماه هم شاگردان کی روش در کشور اتریش به مصاف الجزایر خواهند رفت.

باید دید سایر بازی های دوستانه ایران تا قبل از شروع جام جهانی مقابل چه تیم هایی خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار