کد: 150157410 بهمن 1396 ساعت 18:596.7K بازدید

ذوب‌آهن سهمیه ایران را تکمیل کرد

تداوم روزهای فوق‌العاده‌ی ژنرال در اصفهان

ذوب آهن موفق شد با عبور از نماینده هند به مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا راه یابد و سهمیه ایران را در این رقابت‌ها تکمیل کند.
تداوم روزهای فوق‌العاده‌ی ژنرال در اصفهان

به گزارش "ورزش سه"، امیر قلعه‌نویی، سرمربی ذوب آهن که در دور برگشت لیگ برتر توانسته بود نتایج خوبی کسب کرده و تیمش را در جمع مدعیان لیگ قرار دهد، در لیگ قهرمانان نیز با عبور از نماینده هندوستان اکنون سهمیه ایران را در این رقابت‌ها به 4 تیم رساند.


ذوب آهن که در نهایت از سوی فدراسیون با توجه به مشکلات نفت تهران به عنوان سهمیه چهارم ایران به این رقابت‌ها معرفی شده بود، توانست مقابل آیزاول هند که بعد از دستیابی به گل تساوی تیمی سختکوش نشان می‌داد به برتری دست یابند و اکنون در گروه دوم حاضر شده و باید با لوکوموتیو تاشکند، الوحده امارات و الدحیل قطر به رقابت بپردازد. قلعه‌نویی که طی سال‌های اخیر با سپاهان، تراکتورسازی و استقلال حضور در رقابت‌های آسیایی را تجربه کرده بود، اکنون چهارمین تجربه خود را روی نیمکت ذوب در آسیا حاضر خواهد شد و باید دید چه نتایجی رقم خواهند زد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار