کد خبر : 1496252 | 18 دی 1396 ساعت 15:20 | 89.8K بازدید | 0 دیدگاه

ریبری:

به خاطر رونالدو توپ طلای من را دزدیدند

فرانک ریبری هنوز هم از اینکه سال 2013 توپ طلا به وی تعلق نگرفت آزرده خاطر است.

به خاطر رونالدو توپ طلای من را دزدیدند

به گزارش "ورزش سه"، ریبری فصل 13-2012 بهترین دوران فوتبالی خود را پشت سر گذاشت و همراه بایرن موفق به کسب سه گانه شد اما در نهایت این رونالدو بود که به دوران حاکمیت 4 ساله ی مسی در توپ طلا پایان داد و برای دومین بار این عنوان را تصاحب کرد تا دست رییری ازتوپ طلا کوتاه بماند.

 

 

1274744

 

 

فرانس فوتبال و فیفا پس از اینکه رونالدو در نوامبر 2013 پرتغال را با هت تریک خود برابر سوئد به جام جهانی رساند، روند رای گیری را بار دیگر از سر گرفتند در حالی که در سال های اخیر تنها در یک مقطع رای گیری صورت گرفته است. همان مساله باعث شد تا توپ طلا به فوق ستاره رئال برسد. در آن مقطع، بایرنی ها اعتراض فراوانی به این قضیه کردند.

 

 

1274737

 

 

ریبری 5 سال بعد هنوز هم از آن اتفاق دلخور است:« توپ طلا را از من دزدیدند و به رونالدو دادند. واقعا غیر قابل پذیرش است.

من همه جام ها را در آن سال برده بودم و دیگر چه کار باید می کردم؟ واقعا بی عدالتی محض بود. متاسفانه کشورم فرانسه را پشت خودم نداشتم و از من حمایت نشد. با چشمان خودم می دیدم که فرانسوی ها می گفتند که رونالدو باید برنده شود. آنها می خواستند رونالدو در رقابت با مسی برنده شود، نه من.»

 

دیدگاه‌ها