کد خبر : 1483270 | 04 دی 1396 ساعت 14:15 | 61.4K بازدید | 0 دیدگاه

اعتراف جالب ولی دیرهنگام کاپلو در مورد رونالدو

فابیو کاپلو و رونالدوی برزیلی هرگز نتوانستند با یکدیگر کنار بیایند و ستاره برزیلی مجبور به ترک رئال و پیوستن به میلان شد.

اعتراف جالب ولی دیرهنگام کاپلو در مورد رونالدو

به گزارش "ورزش سه"، فصل 07-2006، فابیو کاپلو سرمربی رئال بود و توانست کهکشانی ها را قهرمان لالیگا کند. رونالدوی برزیلی یک نیم فصل زیر نظر کاپلو کار کرد و به دلیل اختلافاتی که با او داشت راهی میلان شد.

کاپلو در مصاحبه های خود همواره از اختلافاتش با رونالدوی برزیلی حرف زده بود اما روز گذشته سرانجام اعتراف کرد که او بهترین بازیکنی بوده که در دوران مربیگری اش در اختیار داشته است.

 

 

1262184

 

 

کاپلو به اسکای کالچو گفت:« ببینید؛ رونالدو فوتبالیست فوق العاده ای بود. شاید بهترین بازیکنی که مربیگری اش را بر عهده داشته ام ولی به خاطر قهرمانی لالیگا مجبور شدم او را به تیمی دیگر(میلان)  بفرستم.

رونالدو به وضوح اضافه وزن داشت و با 96 کیلو وزن حاضر نبود به خاطر تیم از وزن خود بکاهد. از او پرسیدم که وقتی با برزیل فاتح جام جهانی 2002 شد، وزنش چقدر بود و به من گفت که 84 کیلو داشت. از او خواستم حداقل وزنش را به 88 برساند که قبول نکرد.»

 

 

دیدگاه‌ها