کد خبر : 1477459 | 08 آذر 1396 ساعت 22:41 | 28.4K بازدید | 0 دیدگاه

آغاز فصل برای عمران‌زاده با مشکی‌پوشان (عکس)

مدافع اسبق استقلال تهران تمریناتش را همراه با مشکی پوشان آغاز کرد تا آماده بازگشت به میادین شود.

به گزارش "ورزش سه"، حنیف عمران‌زاده بعد از سقوطی که با صبای قم از لیگ برتر داشت جذب تیمی نشد و با وجود گمانه‌زنی‌ها از انتقالش به برخی باشگاه‌ها، طی ماه‌های اخیر تمرینات انفرادی را ادامه می‌داد که بعد از تغییر و تحولات در کادر فنی مشکی‌پوشان مشهد راهی با این باشگاه قرارداد بست.

 

این مدافع پیشین استقلال تهران همانند نیم‌فصل اول سال گذشته که شرایط مطلوبی در خونه به خونه بابل نداشت، در دور رفت لیگ هفدهم هم اوضاع خوبی تجربه نکرده، اما امیدوار است با سیاه جامگان مجددا بتواند به دوران اوج خود برگردد، فرصت بازی پیدا کند و از هفته شانزدهم به میدان برود.

البته انتقال عمران‌زاده به مشکی‌پوشان را نمی‌توان به حضور رضا عنایتی در کادر فنی این تیم هم بی‌ارتباط دانست، چراکه او در استقلال و نیم‌فصل دوم سال گذشته در صبای قم با حنیف هم‌بازی بود و از عملکرد این بازیکن اطلاع کامل دارد.

 

در تمرین امروز مشکی‌پوشان که با حضور چشمگیر تماشاگران مشهدی نیز همراه بود، عمران‌زاده نخستین بار پیراهن این تیم را بر تن کرد و به تمرین گروهی پرداخت.

 

1256770


عکس از: احمد هادی

دیدگاه‌ها