کد خبر : 1474419 | 25 آبان 1396 ساعت 11:13 | 25.8K بازدید | 0 دیدگاه

تلاش مراکش برای تغییر ملیت مهاجم اسپانیایی

پس از قطعی شدن صعود مراکش به جام جهانی، فدراسیون این کشور برای به خدمت گرفتن منیر الحدادی به دادگاه حکمیت ورزشی (CAS) شکایت خواهد کرد.

تلاش مراکش برای تغییر ملیت مهاجم اسپانیایی

به گزارش "ورزش سه"، مهاجم آلاوس در سال 2014، 13 دقیقه برای تیم ملی اسپانیا مقابل مقدونیه به میدان رفت و حالا به خاطر قوانین فیفا دیگر قادر نخواهد بود برای تیم دیگری به میدان برود. او متولد اسپانیاست؛ ولی خانواده اش مراکشی هستند و پس از دیدار مقابل مقدونیه، دیگر به تیم ملی اسپانیا دعوت نشد.

 

1254022

 

 

هر چند که مراکش در تلاش است دادگاه حکمیت را متقاعد به دادن حکمی برای تغییر ملیت منیر کند، ولی فدراسیون اسپانیا حاضر نیست این مهاجم را از دست بدهد. در صورت موافقت دادگاه حکمیت ورزشی، مهاجم سابق بارسلونا می‌تواند در خط حمله تیم ملی مراکش حضور داشته باشد و در کنار بازیکنانی مثل بوتیاب، بنچارکی و زیچ، به میدان برود.

دیدگاه‌ها