کد خبر : 1465373 | 13 مهر 1396 ساعت 12:52 | 15.2K بازدید | 0 دیدگاه

آرزوی موفقیت AFC برای نوجوانان ایران

رقابت های جام جهانی زیر 17 سال در حالی از فردا در هند آغاز می شود که کنفدراسیون فوتبال آسیا برای پنج نماینده قاره کهن در این رقابت ها آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش"ورزش سه"، رقابت های جام جهانی زیر 17 سال 2017 در حالی به میزبانی هند آغاز می شود که نوجوانان ایران بعد از نایب قهرمانی در رقابت های قهرمانی آسیا یک بار دیگر این فرصت را به دست آوردند تا تجربه رقابت با تیم های بزرگ جهان را در کارنامه خود ثبت کنند.

 

1245041


در شرایطی که نوجوانان ایران از روز شنبه باید در جام جهانی حاضر باشند کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به نحوه ورود آنها به جام جهانی اشاره و برای این تیم در مصاف با رقبایش در گروه مقدماتی جام جهانی آرزوی موفقیت کرد.

 

1245042


نوجوانان ایران با هدایت عباس چمنیان بعد از نایب قهرمانی در آسیا در رقابت های جام جهانی 2017 هند با گینه، آلمان و کاستاریکا هم گروه شدند و حالا همه نگاه ها به عملکرد زیر 17 ساله های مستعد ایرانی در این جام جهانی دوخته شده است. رقابتی که روز شنبه در مصاف با گینه حریف آفریقایی استارت خواهد خورد.

 

دیدگاه‌ها