کد خبر : 1426240 | 18 تیر 1396 ساعت 13:40 | 46.4K بازدید | 1 دیدگاه

پیغام ویژه رئیس بارسا برای ستاره جدایی طلب PSG

در بارسلونا هنوز نسبت به جذب وراتی ناامید نیستند و امیدوارند در هفت هفته پیش رو بتوانند این ستاره ایتالیایی را به خدمت بگیرند.

پیغام ویژه رئیس بارسا برای ستاره جدایی طلب PSG

به گزارش "ورزش سه"، وراتی هفته هاست که گزینه اصلی بارسلونا برای تقویت خط میانی محسوب می شود ولی به نظر می رسد که جذب وی به بن بست خورده باشد.

 

 

1208405

 

 

پس از اظهارنظر عجیب دوناتو دی کامپلی(ایجنت بازیکن) مبنی بر اینکه ستاره ایتالیایی به زندانی امیر قطر بدل شده، وراتی در مصاحبه ای از مسئولان پی اس جی عذرخواهی کرد.

واکنش رسانه ها به این مصاحبه وراتی اینگونه بود که هرگونه احتمال جدایی او را منتفی دانستند ولی روز گذشته موندودپورتیوو ادعا کرد که مصاحبه وراتی تنها بخشی از استراتژی او برای جدایی بوده و این ستاره ایتالیایی قصد دارد فعلا نقش پسر خوب را بازی کرده تا در آرامش بتواند مدیر قطری پی اس جی را برای جدایی متقاعد کند.

 

طبق ادعای همین منبع، ساعاتی پس از عذرخواهی رسمی وراتی، جوزپ بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا با این بازیکن تماس می گیرد و به وی می گوید که تا روز پایانی نقل و انتقالات منتظر خواهند ماند و به هیچ عنوان درهای بارسلونا به روی وی بسته نشده است.

با این وجود و برای اینکه احتمالات نیامدن وراتی هم در نظر گرفته شود، بارسلونا فعلا در حال بررسی گزینه های دیگر برای خط میانی است ولی همچنان امیدوار است در هفته های آتی، مشکلات موجود برای جذب وراتی از بین بروند.

دیدگاه‌ها