نویر: جانشین کردن ریبری کار دشواری خواهد بود
مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ مدعی شد که جانشین کردن بازیکنی به جای ریبری کار دشواری است.

به گزارش "ورزش سه"، ریبری به علت مصدومیت حدود 2 هفته از میادین به دور خواهد بود و دیدار مقابل آرسنال چمپیونزلیگ را از دست خواهد داد. حال نویر مدعی شد که پیدا کردن جانشین او کار دشواری برای بایرن خواهد بود.
او گفت:" خیلی دشوار است که بازیکن دیگری را جانشین فرانک ریبری کرد. هر بازیکنی توانایی های متفاوتی دارد ولی ما بایرن مونیخ هستیم و میدانیم که تیم با استعدادی داریم؛ البته که از مصدومیت او ناراحت هستیم. با این حال ما تیم بسیار خوبی داریم."
نویر درباره پیروزی 2-1 مقابل وردربرمن گفت:" بهترین عملکرد این فصل ما نبود و نتوانستیم نمایش خوبی داشته باشیم؛ بنابراین نتوانستیم بازی خودمان را با پاسکاری های سریع و کوتاه انجام دهیم. فاصله زیادی بین پست های تیم ما وجود داشت؛ بنابراین سازمان یافتگی ما خوب نبود."