کد خبر : 1372207 | 23 آبان 1395 ساعت 09:34 | 25.3K بازدید | 2 دیدگاه

دژاگه در یک قدمی بازگشت به العربی(عکس)

جانشین اشکان پشیمان از کوچ به قطر

بازیکنی که در ابتدای فصل باعث شد تا کاپیتان ایران از فهرست العربی کنارگذاشته شود از پوشیدن پیراهن تیم قطری ابراز ندامت کرد تا پروسه جدایی اش کلید بخورد.

به گزارش "ورزش سه"، لوئیس خیمنز بازیکن دو رگه فلسطینی- شیلیایی در تابستان با سرو صدای زیادی از باشگاه النصر امارات خریداری شد بلکه با حضورش بتواند به خط میانی العربی سرو سامان بدهد. این بازیکن که به عنوان جانشین اشکان دژاگه جذب شد در هفته های ابتدایی به خاطر اختلافات باشگاه با کاپیتان ایران نتوانست در فهرست قرار بگیرد اما با کنارگذاشتن اشکان از فهرست خیمنز هم به میدان رفت و نتوانست درخششی که از او انتظار می رفت را برآورده کند.


نتایج ضعیف العربی توام شد با برکناری بیلوسو مربی اروگوئه ای تا وضعیت چندان برای خیمنز خوب پیش نرود به خصوص که حالا فیفا در نظر دارد تا زمینه سقوط العربی به دسته دوم را فراهم کند. همین اتفاقات باعث شد تا خیمنز امروز در مصاحبه ای مفصل با روزنامه الوطن از حضور در قطر و پوشیدن پیراهن العربی ابراز ندامت و پشیمانی کرده و پروسه جدایی زودهنگامش را کلید بزند. اتفاقی که می تواند در سرنوشت آتی دژاگه تاثیر مستقیم بگذارد.

 

1156644


رسانه های قطری از مدتی قبل به موضوع بازگشت احتمالی دژاگه به ترکیب العربی اشاره کرده بودند که حالا با صحبت های خیمنز و پشیمانی او از حضور در العربی به نظر می رسد اشکان در یک قدمی بازگشت به لیست این فصل العربی باشد به خصوص که گفته می شود پل لوگوئن سرمربی فرانسوی مد نظر باشگاه برای هدایت تیم نیز روی بازگرداندن این ستاره ایرانی تاکید کرده است.


در این بین مدیربرنامه های دژاگه هم امروز مدعی شد با حل شدن برخی مسائل حقوقی در قرارداد اشکان با باشگاه قطری این بازیکن تا چند روز آینده بار دیگر به تمرینات العربی اضافه خواهد شد تا خودش را برای ادامه فصل و چالشی جدید آماده کند.

دیدگاه‌ها