کد خبر : 1363784 | 17 مهر 1395 ساعت 16:00 | 11.4K بازدید | 0 دیدگاه

مالک ناپولی فاش ساخت

ایگواین یوونتوس را به اتلتیکو ترجیح داد

دی لورنتیس، مالک باشگاه ناپولی پرده از پیشنهاد دو باشگاه اتلتیکو مادرید و آرسنال برداشت.

ایگواین یوونتوس را به اتلتیکو ترجیح داد

به گزارش "ورزش سه"، گونزالو ایگواین، ستاره آرژانتینی، تابستان امسال با انتقالی 90 میلیون یورویی از ناپولی به یوونتوس رفت تا انتقادات زیاد و واکنش تند هواداران ناپولی را باعث شود. رابطه او با دی لورنتیس پس از این انتقال به تیرگی گرایید و دو طرف مصاحبه های تندی بر علیه یکدیگر انجام دادند.

 

 

1148517

 

 

دل لورنتیس در تازه ترین مصاحبه اش در مورد ایگواین گفت:" او در لیست فروش ما نبود و هدف اول ما تمدید 5 ساله با او بود اما با این مساله مخالفت کرد. حتی ما به او حقوقی بیشتر از یوونتوس می دادیم.

دو تیم دیگر نیز برای جذب ایگواین پیشنهاد داده بودند: اتلتیکو مادرید و آرسنال. حتی اتلتیکو حاضر بود 60 میلیون یورو بعلاوه دو تا سه بازیکن خودش را به ما بدهد و ایگواین را بگیرد اما این پیشنهاد کافی نبود و خود بازیکن نیز یوونتوس را به اتلتیکو ترجیح داد.

 

ایگواین همیشه مدیون ناپولی خواهد بود. زمانی که او را به خدمت گرفتم، خیلی ها به درخشش او تردید داشتند. ایگواین در رئال خوب بازی می کرد ولی تداوم لازم را نداشت و همین مساله باعث شده بود بسیاری با دیده  شک به جذب او نگاه کنند."

 

 

دیدگاه‌ها