کد خبر : 1360212 | 02 مهر 1395 ساعت 09:33 | 66.4K بازدید | 0 دیدگاه

مورینیو و تهدید عجیب ونگر

رابرت پیزلی در کتاب جدید خود مدعی شد که مورینیو در درگیری که سال گذشته با ونگر داشت، او را تهدید کرد که صورتش را له خواهد کرد.

مورینیو و تهدید عجیب ونگر

به گزارش "ورزش سه"، مورینیو ونگر رابطه خوبی با یکدیگر ندارند و در بازگشت سرمربی پرتغالی به لیگ برتر، این رابطه بدتر از پیش نیز شد. مورینیو 2 سال پیش درباره ونگر گفت که او می‌ترسد ناکام باشد و بعدها لقب متخصص ناکامی را برای ونگر انتخاب کرد. با این حال خشم مورینیو نسبت به ونگر محدود به این چیزها نیست و رابرت پیزلی،‌ ژورنالیست مشهور که کتاب "ژوزه مورینیو: از نزدیک و شخصی" را به زودی منتشر می‌کند،‌در این کتاب ادعای عجیبی مطرح کرده است.

 

1145072

 


او در این کتاب نوشته:" چند روز پیش، مورینیو هنوز در این رابطه صحبت می‌کرد. او می‌گفت:« وقتی آقای ونگر از منچستریونایتد و بازی ندادن به ماتا انتقاد می‌کند، دوست دارم او را پیدا کنم و صورتش را له کنم.»"


مورینیو از زمان حضورش روی نیمکت یونایتد هنوز با ونگر روبرو نشده و تقابل دو تیم روز 19 نوامبر در الدترافورد خواهد بود.

دیدگاه‌ها