کد خبر : 1353363 | 06 شهریور 1395 ساعت 19:42 | 34.9K بازدید | 0 دیدگاه

گزارش تمرین استقلال

کاشته زن ها به خط شدند

کل کل و کری کاشته زن های استقلال پس از پایان جلسه تمرینی با یکدیگر باعث شد تا تمرین سبک آبی ها با شادابی خاصی پایان یابد.

کاشته زن ها به خط شدند

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان منصوریان عصر روز شنبه یک جلسه تمرینی سبک برگزار کردند.


*مجتبی حق دوست که هنوز انتقال او به استقلال نهایی نشده در این جلسه تمرینی حاضر شد و زیر نظر بدنساز آبی ها به تمرینات اختصاصی پرداخت.


*آبی ها که باید یکشنبه در دیداری دوستانه برابر راه آهن به میدان برود، تمرین سبکی را پشت سر گذاشت. در این جلسه تمرینی بازیکنان استقلال پس از گرم کردن بدنهای خود به مرور حرکات ترکیبی پرداختند و پاس کاری تحت فشار و شوت به دروازه را در دستور کار خود قرار دادند.


*بختیار رحمانی، کاوه رضایی، میثم مجیدی و امید نورافکن در پایان تمرین در حالیکه به کل کل با یکدگیر مشغول بودند تمرین ضربات ایستگاهی انجام دادند.


*یعقوب کریمی در این جلسه تمرینی حضور داشت و مانند حق دوست به انجام تمرینات اختصاصی مشغول شد.


*هرایر مگویان به دلیل حضور در تمرینات تیم ملی ارمنستان در تمرین آبی ها حاضر نشد.


*دروازه بانهای استقلال در این جلسه تمرینی زیر نظر بابازاده به انجام تمرینات پرفشار اختصاصی مشغول بودند.


*حضور یکی از بازیکنان تیم کوچولوهای پرسپولیس از سوژه های جالب توجه این جلسه تمرینی بود که این بازیکن مورد استقبال فریبا و عبداللهی قرار گرفت.
*استقلال در دیداری دوستانه روز یکشنبه برابر راه آهن به میدان خواهد رفت.

دیدگاه‌ها