کد خبر : 1334322 | 28 خرداد 1395 ساعت 17:12 | 49.2K بازدید | 0 دیدگاه

برنامه والیالیست‌ها برای بازی با آمریکا (عکس)

تیم ملی والیبال ایران با یک جلسه تمرین در صبح دیدار مقابل آمریکا و آنالیز این تیم در دومین دیدار لیگ جهانی به مصاف قهرمان سال 2014 این رقابت ها می رود.

به گزارش "ورزش سه"، ملی پوشان والیبال ایران بعد از پشت سر گذاشتن اولین دیدار خود مقابل برزیل، میزبان این هفته از بازی ها از ساعت 00:45 روز شنبه در دومین بازی به مصاف آمریکا خواهد رفت. بازیکنان بعد از دیدار مقابل برزیل استراحت کافی کردند تا برای رویارویی با آمریکا آماده شوند.


لوزانو برای روز دوم یک تمرین سبک را بعد از صبحانه بازیکنان در نظر گرفت و تیم بعد از بازگشت از سالن اصلی مسابقات به جلسه آنالیز خواهند رفت. تمام نکات بازی مقابل آمریکا در این جلسه بازگو خواهد شد و سپس تیم ساعت 12 به وقت محلی برای صرف ناهار به رستوران خواهد رفت.

 

1120345


ساعت 15:30 به وقت برزیل بازیکنان هتل را به مقصد سالن برگزاری مسابقات ترک خواهند کرد تا در دومین دیدار خود از سری مسابقات لیگ جهانی والیبال رو در روی آمریکا قرار بگیرند. تیم پس از بازگشت برنامه ای فشرده هم برای بازی مقابل آرژانتین خواهد داشت تا روزهای پرفشار والیبال در لیگ جهانی ادامه دار باشد.

 

دیدگاه‌ها