کد خبر : 1334133 | 27 خرداد 1395 ساعت 20:04 | 53.7K بازدید | 0 دیدگاه

استارت منصوریان با یک لشکر غایب

گزارش تمرین استقلال

اولین تمرین تیم فوتبال استقلال برای فصل جدید از ساعت 17:45 در کمپ ناصر حجازی آغاز شد.

گزارش تمرین استقلال

به گزارش "ورزش سه"، پیش از این قرار بود تمرین از ساعت 18 آغاز شود اما جلسه 45 دقیقه علیرضا منصوریان در رختکن این تمرین را با تاخیر مواجه کرد.


* امروز خسرو حیدری، وریا غفوری و بختیار رحمانی 3 بازیکن ملی‌پوش استقلال به محل تمرین آمدند و بعد از چند دقیقه کمپ حجازی را ترک کردند.


* همچنین روزبه چشمی که به دلیل مصدومیت نیم فصل اول فصل آینده راه از دست داده به محل تمرینات آمد و نظاره گر تمرین همبازیانش بود.


* در تمرین امروز جابر انصاری، فرشید اسماعیلی و سجاد شهباززاده حضور نداشتند، همچنین بازیکنان ملی‌پوش استقلال هم اجازه تمرین در استقلال را ندارد و به همین دلیل تمرینات استقلال با نفرات کم آغاز شد.


* مهدی رحمتی، محسن کریمی، بهنام برزای، یعقوب کریمی و میثم مجیدی از شاخص‌ترین افرادی بودند که امروز با سایر بازیکنان تمرین کردند.


* با توجه به اینکه امروز روز اول تمرینات استقلال است بازیکنان با دویدن دور زمین و انجام کارهای سبک تاکتیکی تمرین را به پایان بردند.


* منصور پورحیدری و نصرالله عبداللهی امروز در تمرینات حضور داشتند و دقایقی با منصوریان صحبت کردند.


* امین حاج محمدی امروز به محل تمرین استقلال آمد اما به دلیل مصدومیت در کنار سایر بازیکنان تمرین نکرد.

دیدگاه‌ها