کد خبر : 1320452 | 05 اردیبهشت 1395 ساعت 23:28 | 10.9K بازدید | 0 دیدگاه

گوتزه: برد 2-0 مقابل اتلتیکو ایده‌آل است

هافبک نیمکت‌نشین بایرن برای تیمش در آستانه دیدار مقابل اتلتیکو آرزوی موفقیت کرد.

گوتزه: برد 2-0 مقابل اتلتیکو ایده‌آل است
به گزارش "ورزش سه"، در فاصله سه هفته مانده به پایان بوندسلیگا روز گذشته بایرن مونیخ در المپیا اشتادیون شهر برلین موفق شد هرتا را که بسیار مقتدر ظاهر شده بود با دو گل از پیش رو بردارد.

باواریایی‌ها بعد از این برد پرزحمت و بی‌فروغ تمرینات خود برای مسابقه نیمه‌نهایی فصل جاری لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید شروع کرده‌اند. ماریو گوتزه با تاکید بر اینکه وظیفه دشواری پیش روی بایرنی‌ها قرار دارد و باید هرطور شده در بازی رفت نیمی از راه رسیدن به فینال را بپیمایند، گفت:" ما بیشتر اوقات تازه در حین بازی تلاش برای خلق موقعیت می‌کنیم. در بازی چهارشنبه مهم است که از همان دقیقه یک با تمام توان به جلو یورش بریم."

این هافبک 23 ساله که تابستان 2013 از دورتموند به بایرن مونیخ پیوست،  با اشاره به قدرت هجومی اتلتیکو و توانایی آنها در خراب کردن بازی‌سازی حریف افزود:" با این وجود اگر 2 بر 0 برنده شویم، نتیجه‌ای رویایی رقم خورده است. برای ما مهم است که چهارشنبه در مادرید هم برای هر سانتی‌متر از زمین بجنگیم و نود دقیقه کامل با تمام قدرت مبارزه کنیم. "

گفتنی است بازی رفت بایرن مقابل اتلتیکو مادرید چهارشنبه شب از ساعت 23:15 در استادیوم ویسنته کالدرون برگزار خواهد شد.

دیدگاه‌ها