کد خبر : 1312941 | 07 فروردين 1395 ساعت 11:07 | 6.1K بازدید | 0 دیدگاه

دشان: گل اول هلند خطای هند بود

سرمربی تیم ملی فرانسه معتقد است تیمش باید از شانس های گلزنی در طول بازی بهتر استفاده کند.

دشان: گل اول هلند خطای هند بود
به گزارش "ورزش سه"، فرانسه موفق شد در دیداری دوستانه هلند را با نتیجه 3-2 از پیش رو بردارد. دیدیه دشان، سرمربی فرانسه، پس از این دیدار در نشست خبری شرکت کرد.

دشان به خبرنگاران گفت:" گل اول هلند در شرایطی به ثمر رسید که بازیکن آن ها مرتکب خطای هند شده بود. روی گل دوم اما تمرکز خود را از دست دادیم و بار دیگر نباید چنین مسئله ای تکرار شود. نیمه اول عملکرد بسیار خوبی داشتیم اما در نیمه دوم این چنین نبود. باید در تمامی طول بازی متمرکز باقی بمانیم. 7 یا 8 موقعیت گلزنی در طول بازی داشتیم و باید سعی کنیم استفاده بهتری از این موقعیت ها داشته باشیم."

دشان در ادامه به تمجید از عملکرد دیمیتری پایه پرداخت:" او در بهترین شرایط خود قرار دارد و عملکرد خوب خود برای باشگاهش را اینجا در تیم ملی فرانسه نیز به ما اثبات کرد."

دیدگاه‌ها