کد خبر : 1274856 | 22 مهر 1394 ساعت 12:30 | 6.9K بازدید | 0 دیدگاه

مارتینو: از نتایج تیم راضی نیستم

جراردو مارتینو، سرمربی آرژانتین عنوان کرد که از اینکه تیمش نتوانسته 3 امتیاز دیدار مقابل پاراگوئه را کسب کند ناراحت است.

مارتینو: از نتایج تیم راضی نیستم
به گزارش "ورزش سه"، نایب قهرمان کوپا آمریکا که مقدماتی جام جهانی را با شکست 2-0 مقابل اکوادور شروع کرده بود، شب گذشته نیز مقابل پاراگوئه با نتیجه 0-0 متوقف شد. سرمربی 52 ساله از این نتیجه ابراز نارضایتی کرد ولی به تمجید از بازیکنانش پرداخت.
او گفت:" به اینجا آمدیم که سه امتیاز بازی اور ا جبران کنیم. از آن نتیجه و اینکه نتوانستیم 3 امتیاز را کسب کنیم پشیمانیم. از نتایج تیم راضی نیستم. از تلاش بازیکنان راضی هستم. در نیمه اول بهتر از نیمه دوم ظاهر شدند.اینکه تیم ، دو یا سه روز پس از انجام تغییرات تاکتیکی روان بازی کند کار آسانی نیست. موضوع نگران کننده درباره این دیدارها، میزان امتیازاتی است که کسب کرده ایم.شکست مقابل اکوادور ما را نگران می‌کند. بازیکنانم پس از چند روز سخت، خیلی شجاع بودند."

دیدگاه‌ها