کد خبر : 1268382 | 28 شهریور 1394 ساعت 14:41 | 16.3K بازدید | 0 دیدگاه

کامرانی یکی از ستاره‌های تیم ملی

گزارش فدراسیون جهانی بسکتبال از گروه ایران

سایت رسمی رقابت‌های بسکتبال قهرمانی آسیا در گزارشی به وضعیت گروه ایران در جام ملت های 2015 پرداخته و مهدی کامرانی را یکی از ستاره‌های تیم ملی معرفی کرده است.

گزارش فدراسیون جهانی بسکتبال از گروه ایران
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، فدراسیون جهانی بسکتبال و سایت رسمی رقابتهای بسکتبال قهرمانی آسیا در گزارشی به وضعیت گروه A بیست و هشتمین دوره این مسابقات پرداخته و ایران را شانس نخست قهرمانی در قاره کهن معرفی کرده است. در این گزارش مهدی کامرانی به عنوان یکی از ستاره‌های تیم ملی معرفی شده‌است.

در این گزارش آمده است:

*ایران

تیم ملی بسکتبال ایران با قهرمانی در جام ویلیام جونز خود را برای مسابقات آسیایی آماده کرد. پیش از جام ویلیام جونز بسکتبالیست‌های ایران در تورنمنت اطلس چین حضور داشتند که عملکردشان مناسب بود و ایران بعد از میزبان به مقام دوم این تورنمنت رسید.

می‌توان گفت به غیر از یک سری مشکلات کوچک، ملی‌پوشان ایران مشکلی نداشتند و با سلامت کامل راهشان را طی کردند که این موضوع شانس آنها را برای رسیدن به مقامی که دوسال پیش در مانیل کسب کردند بیشتر می‌کند.

مهدی کامرانی یکی از با سابقه‌های تیم ملی است. او 33 سال سن دارد و چون به سال‌های آخر کار خود در تیم ملی نزدیک می شود به احتمال زیاد می‌خواهد با قدرت بیشتری عمل کند. او به عنوان یکی از بهترین پست‌ یک‌های قاره با جیسون کاسترو فیلیپینی که دو سال پیش به عنوان بهترین گارد آسیا معرفی شد رقابت خواهد کرد.

ایران در بازی‌های آماده‌سازی تقریبا هیچ ضعفی از خودش نشان داده‌است. آنها در همه پست ها قوی هستند و به خوبی هدایت می‌شوند. ایران بر روی کاغذ بهترین تیم آسیا است و شانس نخست صعود به المپیک ریو محسوب می شود.

*هند

هند در مسابقات مقدماتی بازی‌های قهرمانی آسیا چیز زیادی برای نمایش نداشت. اسکات فلیمینگ مربی هند که در دو سال اخیر باعث پیشرفت این تیم شده استعفا داده و به آمریکا برگشته است. ساتنام بهامارا یکی از بازیکنان خوب و جوان هند که در NBA بازی می‌کند تصمیم گرفته که در رقابت‌های قهرمانی آسیا شرکت نکند تا بتواند بر عملکرد حرفه‌ای‌اش در این لیگ تمرکز داشته باشد. دو بازیکن خوب هند نیز که در ژاپن بازی می‌کنند نتوانسته‌اند تاکنون به تیم ملی کشورشان ملحق شوند بنابراین می توان گفت که هند از ایده‌آل خود بسیار دور است.

آمجیوت سینگ بهترین بازیکن هند در این مسابقات به حساب می‌آید. او 203 سانتی‌متر قامت دارد و بسیار با مهارت است. او می‌تواند با قدرت به سبد حمله کند و با بازیکنانی که ریباندر هستند رقابت کند. او در بازی‌های آسیایی اینچئون مهره‌ای تاثیرگذار برای هند بود. در این مسابقات میانگین 15 امتیاز و 7 ریباند داشت و در دیداری که هند برابر چین به برتری رسید بسیار تاثیرگذار بود. هند با وجود این بازیکن و چند بسکتبالیست تنومند دیگر از نظر وجود ورزشکاران درشت هیکل مشکلی نخواهد داشت اما گاردهای این تیم حرف زیادی برای گفتن نخواهند داشت.

*ژاپن:

این تیم بعد از پشت سر گذاشتن یک دوره سخت در تاریخ فدراسیون بسکتبالش دوباره در حال پیشرفت است. این تیم در بازی‌های اطلس چین بسیار تاثیرگذار عمل کرد. بازی ژاپن برابر چک بسیار خوب بود و در جام ویلیام جونز نیز عملکرد مناسبی از بسکتبالیست‌های این کشور دیده شد. با این حال غیبت برخی بازیکنان کلیدی این تیم چون تاکوچی و واتانابه باعث عقب ماندن تیم می شود. البته از این تیم انتظار می‌رود تنها سطح خوبی از بسکتبال را به نمایش بگذارد.

با غیبت این بازیکنان به نظر می رسد جوجی تاکوچی بتواند رهبری تیم ژاپن را برعهده بگیرد. او از نظر جثه و هیکل سومین بازیکن در آسیا است. جنبش، تحرک و مهارت این بازیکن مدافعان حریف را مشغول و برای شوت‌زن‌های این تیم موقعیت خوبی فراهم می‌کند.

خط حمله ژاپن ضعیف است اما این تیم در دفاع خوب عمل می کند. این تیم دو بازیکن شوتزن به نام‌های ماتسوی و فروکاوارا دارد. یوتا تابوس بازیکن دیگر این تیم است که چندین بازی برای فینیکس کرده است. او 34 سال دارد و مسن ترین بازیکن تیم ملی ژاپن به حساب می‌آید. اگر مربی این تیم بتواند از بازیکنان کلیدی خوب بازی بگیرد ژاپن می‌تواند برخی تیم‌های مدعی را شگفت زده کند.

*مالزی:

مالزی همچنان در حال آماده شدن است. تجربه این تیم در مسابقات جنوب شرق آسیا 2015 باعث شده این تیم بهتر و بهتر شود. این تیم در مسابقات جنوب شرق آسیا دوم شد و پتانسیلش را نشان داد.

ایوان یئو با قد 196 سانتی متر، کمی برای پست خود کوتاه است اما این باعث نمی‌شود که نتواند در تیم خود تاثیر گذار باشد. او به طور متوسط در هر بازی در مسابقات جنوب شرق آسیا میانگین 13 امتیاز و 15 ریباند انجام داده که نمی‌توان این عملکرد را نادیده گرفت.

مالزی تنها چند بازیکن بالای 2 متر دارد و بنابراین جثه ورزشکاران این تیم نقطه قوتی برای این تیم محسوب نمی‌شود. جینگ کوآن و یوآن کوئک بسیار قدرتمند هستند و اگر شانس برای رقابت پیدا کنند می‌توانند نقطه قوت این تیم باشند. تنها چهار بازیکن این تیم در رقابت‌های دوره قبلی شرکت کرده‌اند بنابراین تجربه نیز نقطه قوت مالزی به حساب نمی‌آید.


دیدگاه‌ها